Work at Frohe

rekrytering@frohe.se

 

Lediga tjänster

 

Ställare till Tyresö

Har du jobbat som formsprutare eller ställare och söker en ny arbetsgivare?

Frohe AB ligger i natursköna Tyresö, 15 minuter från Stockholm. Vi är inriktade mot medicintekniska produkter med korta serier och höga krav på finish och precision. Sedan ett år tillbaka är vi med i Produktionslyftet och jobbar aktivt med 5S och Lean. I vår fabrik har vi utöver 20 formsprutor även en verktygsverkstad, projektkontor och en monteringsavdelning. Vi är stolta över snabba beslutsvägar.

Under de närmaste åren har vi flera pensionsavgångar samtidigt som vi stadigt växer. Vi behöver därför förstärka vår kompetens inom formsprutning och ställ av maskiner och välkomnar alltid öppna ansökningar.

Arbetsuppgifter

•                         Rigga maskiner och starta produktion

•                         Optimering av formsprutningsprocesser

•                         Programmering av ABB/Wemo robotar och annan kringutrustning

•                         Packning av detaljer vid behov

•                         Dagligt underhåll och felsökning av processer

•                         Förbättra metoder för att korta ställtider och förbättra materialutnyttjandet

•                         Att delta aktivt med avdelningens arbete med ständiga förbättringar

Din profil 
Förutom din tekniska kompetens och erfarenhet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tror vi att du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Vi lägger stort fokus på grupputveckling och hoppas att du har god förmåga vid att lösa problem i grupp. Vi tror att du har en positiv attityd och tycker att det är stimulerande med förändringar.

Vi erbjuder dig
Frohe är ett familjeägt företag med högt i tak och en kamratlig atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att ge medarbetarna stor egen frihet.

Din ansökan
Skicka ditt CV till rekrytering@frohe.se eller ring 08-55 65 99 81 för mer information kring tjänsten. Urval sker löpande och vi behandlar din ansökan konfidentiellt.