Produktionslyftets 18-månadersprogram

Vi är mycket stolta över att i oktober ha slutfört produktionslyftets 18 månaders-program! 

 “Produktionslyftet är ett omfattande nationellt program som initierades av Teknikföretagen och IF Metall 2006. Syftet är att höja produktivitet, konkurrenskraft och utvecklingsförmåga i svensk industri och därigenom stärka förutsättningarna för lönsam produktion i Sverige. Produktionslyftet tillämpar väl utprovad process som har utvecklats sedan 2007 och ständigt förbättras. Processen bygger på principer som kopplar till Lean* men tar utgångspunkt i de utmaningar och ambitioner som är viktigast i det enskilda företaget. En förutsättning för framgång är också en beredskap till omprövning och eget hårt arbete i respektive företag.”

 Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med att implementera och sprida ett Lean-anpassat arbetssätt på alla avdelningar i företaget och att fortsätta jobba mot en kultur som ännu mer kännetecknas av delaktighet, engagemang och långsiktighet.

*Lean är en ideologi som går ut på att maximera kundnyttan och samtidigt minimera slöseriet av resurser genom olika typer av effektiviseringar och rationaliseringar.

Diplom till leanledningen på Frohe.jpg